Husk login-oplysninger *)Glemt password

Velkomstpakke til alle

- 2 gratis aktiemagasiner

- 4 gratis fundamentale aktieanbefalinger på danske Midcap eller Smallcap aktier

- Mulighed for rabat hvis du senere vil tegne abonnement

Bestil Velkomstpakken her

Gratis nyhedsbrev

aktier-og-investering.dks nyhedsbrev udkommer ca. hver 6 uge. Modtag gratis aktietips og aktuel info om aktiemarkederne:

Tjen flere penge

og træf langsigtede kvalitative beslutninger via vores aktiemagasin eller fundamentale aktieanbefalinger af danske OMXC20 aktier eller Midcap og Smallcap aktier.

aktier-og-investering.dk

Få uafhængige aktieanalyser og aktieanbefalinger.

Om aktier-og-investering.dk
aktier-og-investering.dk er et uafhængigt aktieanalysehus, som analyserer aktier og aktiemarkeder med fokus på danske selskaber. Selskabet udgiver det elektroniske månedsmagasin Aktier & Investering samt fundamentale aktieanbefalinger på danske OMXC20 selskaber, Midcap selskaber samt Smallcap selskaber.

Personerne bag aktier-og-investering.dk
Selskabet er stiftet af Peter E. Jeppesen og Jesper Lund.

Peter Jeppesen (1961) har været beskæftiget inden for den finansielle verden i godt 20 år hos blandt andet Nordea Markets og E*Trade Bank. Senest som souschef hos Dansk Aktionærforening i perioden 2004-2009. I dag er Peter Jeppesen medlem af repræsentantskabet i Dansk Aktionærforening, der er den øverste myndighed. Derudover er Peter Jeppesen medlem af bestyrelsen i lokalforeningen hos Dansk Aktionærforening DAF Nordsjælland. Peter Jeppesen var med til at starte Dansk Aktionærforening op i perioden 1996-1998, og er uddannet HD i informatik og økonomistyring fra Copenhagen Business School, og er i dag direktør i aktier-og-investering.dk.

.Peter Jeppesen
Peter Jeppesen

Jesper (1968) er en af landets førende tekniske aktieanalytikere. Han har siden 2003 forvaltet tre forskellige modelporteføljer for Dansk Aktionærforening. Siden 2003 har han også offentliggjort resultater af sine modelporteføljer på www.danskfinansservice.dk. Jesper er uddannet cand.scient. og HD 1. del.

Træf kvalitative konsistente beslutninger baseret på modeller, metoder, defineringer og screeninger igen og igen.

Et aktiemagasin med indbygget aktiestrategi, metodik og konsistens.

En teknisk handelsalgoritme udviklet på baggrund 20 års viden og backtest af 140 års aktiehistorik

Få fundamentale aktieanalyser og hotte aktietips på Mid- og Smallcap aktier

aktier-og-investering.dk ApS · Kongensgade 2D. 1. tv, 3000 Helsingør · Tlf 2588 3001 ·  E-mail aktier-og-investering.dk